Asiakaspalvelu 9-18. Puh. 0400 191 348 | 050 520 1827

Luontomatkoja kaikkialla maailmassa – Elämyksiä luonnosta!

Kuvausmatkat ovat räätälöityjä erikoismatkoja kaikille luonnosta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Kameran ohella luontoelämyksiä voi tallentaa muistimme sopukoihin. Matkassamme ehdit tarkkailla kohteita rauhalliseen tahtiin samanhenkisessä seurassa. Voit lähteä nauttimaan luontoelämyksistä myös ilman kameraa, mutta suosittelemme silti esimerkiksi digipokkarin hankkimista mukaan matkalle. Kuvaushenkisessä ilmapiirissä kun voi saada kipinän myös mieleenpainuvimpien hetkien ikuistamiseen.

Matkojen pääpainona on itse kohteisiin tutustuminen ja kuvaaminen, mutta mukana on aina suomalainen ammattiluontokuvaaja oppaana, jonka kanssa voi käydä läpi luontoon liittyvien asioiden ohella myös kuvaamisessa tai kameran käytössä askarruttavia kysymyksiä. Oppaillamme on pääsääntöisesti myös luonnontieteellistä taustakoulutusta syventämään tarkemmin vierailukohteidemme lajistoon ja kiehtoviin erityispiirteisiin. Kuvausmatkat on myös hyvä tapa tutustua muiden valokuvauksesta kiinnostuneiden harrastajien toimintaan. 

Valtaosa Kuvausmatkojen osallistujista on tavallisia sunnuntaiharrastajia, joille valokuvaus on erinomainen innoite tutustua luontodokumenteista tuttuihin eläinmaailman ihmeellisyyksiin. Matkaohjelmamme eivät ole fyysisesti rankkoja, vaan ne ovat jokaiselle peruskuntoiselle soveltuvia. Kilometrien sijaan tavoittelemme hienoja elämyksiä.

Matkakohteemme on valittu huolella. Vaikka monet luontokohteet ovat nykyisin saavutettavissa internetissä tehtävien varausten kautta, haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman ja turvallisen ratkaisun – sekä asiantuntevan opastuksen paikan päällä. Teemme parhaat mahdolliset valmistelut, jotta matkan alkaessa voimme keskittyä itse pääasiaan eli luonnon tarkkailuun ja kuvaamiseen. Toimintamme lähtökohtana on yksilöllisyys ja pienet, usein alle 10 hengen ryhmäkoot. Tämä mahdollistaa sujuvan liikkumisen ja vierailuja kohteissa, joihin suurilla kahdenkymmenen hengen bussimatkoilla ei ole pääsyä. Monesti matkoilla voidaan huomioida myös asiakkaiden yksilöllisiä toiveita. Vastaavasti voit kerätä ryhmän myös tuttavapiiristä ja pyytää tarjouksen joko omatoimiselle tai opastetulle luontomatkalle!

Ilmoittaessasi kiinnostuksestasi matkalle saat paluupostissa tarkemmat ohjeet varauksen vahvistamisesta sekä matkan peruutusehdoista. Monesti järjestämme myös ennen matkaa myös ennakkotapaamisen, jossa voimme keskustalla matkakohteisiin liittyvistä erityispiirteistä ja oikeasta varustautumisesta. Matkoille lähtijät saavat valmistautumista helpottamaan myös seikkaperäiset vihkoset varustautumisvinkeistä, jotka on muokattu kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Tarjoamme myös omatoimimatkailijoille mahdollisuuden ennakkotapaamiseen, jossa kohteiden erityispiirteet käydään rauhassa läpi ja keskustellaan kohteen ja vuodenajan mukaisesta varustautumisesta. Ennakkotapaamisissa on aina läsnä henkilö, joka tuntee esiteltävät kohteet omakohtaisesti.

 

Suomen Kuvausmatkat Oy on valmismatkarekisteriin rekisteröity matkanjärjestäjä, jolla on Kuluttajaviraston edellyttämä vakuus
valmismatkaliiketoimintaa varten. Rekisteröintitunnus: 46/12/Mj.

Kerromme mielellämme lisää matkasuunnitelmistanne!

Lisätiedot: info@kuvausmatkat.fi
Jouni Klinga, +358 400 191 348
Tiina Herranen, +358 50 520 1827

Voit seurata matkojamme myös Facebookissa: www.facebook.com/kuvausmatkat