Asiakaspalvelu 8-20. Puh. 0400 191 348 | 050 520 1827 | info@kuvausmatkat.fi

LUONTOHARRASTAJAN 
YKSITYISRETKI INTIAN TIIKERIPUISTOIHIN

Luontoharrastajan
omatoimiretki tiikeripuistoihin
Ajankohta: 1.10.2011 - 15.4. 2012
Kesto: 11 pv
Hinta: alk. 2 980 €
Ryhmäkoko: alk. 2 hlö
Opastus: paikallisoppaat, lisähinnasta suomalainen opastus

Haluatko lähteä tiikeriretkelle Intiaan omatoimisesti?

Tuntea hitunen seikkailuhenkeä vieraassa kulttuurissa ja nauttia yksilöllisestä luontolomasta matkakumppanisi seurassa. Mutta lähteä silti matkaan turvallisin mielin henkilökohtaisen matkakohteiden ja matkan erityispiirteiden esittelyn jälkeen.

Omatoimimatkaajien kirjo on laaja. Yksi ostaa lentoliput ja nostaa rinkan pykälään lentokentällä ilman ennakkosuunnitelmia ja -varauksia. Toinen surffaa pari kuukautta netissä vertaillen kohteita ja pyytäen tarjouksia - ja yrittäen varmistua kehenkä kannattaa luottaa.

Näin myös me matkatoimistot toimimme. Paitsi että lisäksi tarkistamme paikanpäällä, vastaavatko esitetyt lupaukset paikkaansa. Mitäpä, jos seuraavalla omatoimimatkalla käyttäisit safariyrittäjien vertailuun kuluttamasi ajan vaikkapa täydentääksesi tietopohjaasi kohdemaan luonnosta? Hankkimasi asiantuntemus vaikkapa tiikerinmetsästyksen historiasta on moninverroin kiinnostavampaa referoidan matkan jälkeen omassa kúvakirjassa, kuin perusteelliset laskelmat autovuokraamojen hinnoitteluperusteista.
 

Valmistautumispaketti

Omatoimiretken hintaan sisältyy puolen päivän valmistava matkapalaveri matkan ohjelmasta sekä matkalla erityisesti huomioitavista asioista. Tapaaminen järjestetään lähtökohtaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta joissakin tapauksissa se voidaan sopia järjestettäväksi myös muualla Suomessa. Henkilökohtaisesta valmennuksesta vastaa kokenut tiikerisafarien vetäjä. Nämä ovat kokemusten mukanaan tuomia "näin olisi kannattanut toimia" -tietoja, jotka nettivaraaja yleensä havaitsee vasta jälkikäteen.

Lisähinnasta voimme tarjota silti myös räätälöidylle yksityismatkalle suomalaisen opastuksen.
 

Milloin lähteä?

Paras ajankohta tiikerisafarille on helmi-maaliskuu, mutta safari on mahdollista järjestää milloin tahansa monsuunikauden ulkopuolella eli 1.10.-15.4. välisenä ajankohtana. Tiikerien ohella kansallispuistoissa on myös rikas linnusto ja nisäkäslajisto, joten nähtävää ja koettavaa löytyy kaikkina puistojen aukioloaikoina.

Omatoimimatkojen hintaan sisältyy Finnairin suorat menopaluulennot Delhiin. Luonnollisesti tiikerisafaripaketin voi yhdistää laajempaan Aasian kiertueeseen, jolloin lennot varataan haluamillesi päivämäärille. Omatoimimatkojen varauksissa lähtökohtana on vähintään kaksi matkustajaa.
 

Matkan pääkohteet:

Kanhan kansallispuisto
Bandhavgarhin kansallispuisto
Agra: Taj Mahal
 

Varaukset ja hinta

Matka on varattava lähtökohtaisesti noin 3 kk ennen matkan alkua. Lähdöt ovat mahdollisia lähes päivittäin. Matkan hinta 2 980 eur perustuu 15.8.2012 voimassa olleisiin valuuttakursseihin. Tarkka päivän hinta annetaan haluttujen matkustuspäivämäärien mukaan.

Varatessanne tiikerisafarin kauttamme matkajärjestelyt toteutetaan yksilöllisinä palveluina teidän tarpeisiinne - emme tee varauksia kansainvälisten sekaryhmien jatkoksi. Käytössä on henkilökohtaiset kuljetukset ja tarkemmin sovitut paikallisoppaiden palvelut. Olette itse oman matkanne matkanjohtajia. Omatoimimatkailu vaatii tämän vuoksi kaikissa tapauksissa ryhmämatkaa enemmän valppautta ja omatoimisuutta paikanpäällä. 

Pyydä tarjous haluamallesi ajankohdalle. info@kuvausmatkat.fi

Suomen Kuvausmatkat Oy on rekisteröity valmismatkojen järjestäjä, Rekisteröintitunnus: 46/12/Mj.


Hanumanin loikka. Kuva: Jouni Klinga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bengalintiikeri. Kanhan kansallispuisto 3/2011. Kuva: Jouni Klinga

Matkaohjelma pähkinänkuoressa:

1. pv Lento Helsinki-Delhi
2. pv Saapuminen Delhiin. Siirtyminen hotelliin. Vapaapäivä.
3. pv Aamulento Jabalpuriin, jonka jälkeen ajomatka Kanhan kansallispuistoon.
Tuli Tiger Resort.
http://www.tulihotels.com/tuli-tiger-resort-kanha.html

4.-5. pv 

Täysipainoiset luontosafarit Kanhan kansallispuistossa.

6. pv Aamiaisen jälkeen ajomatka Bandhavgarhin kansallispuistoon.
Lounasaikaan mennessä saapuminen uuteen tiikerihotelliin, Nature Heritage Resort.
http://www.natureheritageresort.com/
7. -8. pv Täysipainoiset luontosafaripäivät Bandhavgarhin kansallispuistossa.
9. pv

Aamusafari Bandhavgarhin kansallispuistoon.
Iltapäivällä siirtyminen Katniin.
Junamatka ykkösluokan makuuvaunuissa Agran kulttuurikaupunkiin alkaa.*

10. pv

Aamiainen hotellissa Agrassa.
Aamuvarhaisella opastettu tutustuminen Taj Mahalin hautamausoleumiin sekä kiinnostuksen mukaan Agran muihin historiallisiin kohteisiin.
Iltapäivällä ajo Delhiin ja majoittuminen Ashok Country -hotelliin.

11. pv Aamulla siirtyminen lentokentälle, Finnairin siivin paluu Helsinkiin.
  *Halutessasi voit myös jättää myös Agran ja Taj Mahalin pois matkaohjelmasta, jollion 9. päivänä siirtyminen ja majoitus Jabalpurissa, josta 10. päivänä suora lento takaisin Delhiin. Tällä muutoksella ei ole vaikutusta matkan hintaan.
   


Sambarhirvi, Kanha maaliskuu 2011. Kuva: Jouni Klinga

Tiikeriretket suomalaisella opastuksella

Jos arvostat huoletonta matkustamista ja suomalaista luonto-opastusta myös matkan aikana, voit varata paikkasi opastetuille retkillemme:

Klassinen tiikerisafari ja aasianleijonat 9.-22.3.2013

  

 

backtotop