Matkainfo


Aasiansarvikuono Luontokuvaajan tiikerisafarilla. Huhtikuu 2011. Kuva: Jouni Klinga


Kuvausmatkat ovat räätälöityjä erikoismatkoja kaikille luonnosta kiinnostuneille. Kameran ohella luontoelämyksiä voi tallentaa muistimme sopukoihin. Matkassamme ehdit tarkkailla kohteita rauhalliseen tahtiin samanhenkisessä seurassa. Luontoelämyksistä nauttimaan voi lähteä myös ilman kameraa, mutta suosittelemme silti digipokkarin tasoisen kameran hankkimista matkojamme varten. Kuvaushenkisessä ilmapiirissä kun voi saada kipinän mieleenpainuvimpien hetkien kuvaamiseen.

Kuvausmatkat on myös hyvä tapa tutustua alan harrastajien toimintaan. Matkojen pääpainona on itse kohteisiin tutustuminen ja kuvaaminen, mutta mukana on aina suomalainen ammattiluontokuvaaja oppaana, jonka kanssa voi käydä läpi luontoon liittyivien asioiden ohella myös kuvaamisessa tai kameran käytössä askarruttavia kysymyksiä. Oppaillamme on pääsääntöisesti myös luonnontieteellistä taustakoulutusta syventämään tarkemmin vierailukohteidemme lajistoon ja kiehtoviin erityispiirteisiin.

Valtaosa Kuvausmatkojen osallistujista on tavallisia sunnuntaiharrastajia, joille valokuvaus on erinomainen peruste tutustua luontodokumenteista tuttuihin eläinmaailman ihmeellisyyksiin. Matkaohjelmamme eivät ole fyysisesti rankkoja, vaan ne ovat jokaiselle peruskuntoiselle soveltuvia. Kilometrien sijaan tavoittelemme hienoja elämyksiä.

Matkakohteemme on valittu huolella. Vaikka monet luontokohteet ovat nykyisin saavutettavissa internetissä tehtävien varausten kautta, haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman ja turvallisen ratkaisun - sekä asiantuntevan opastuksen paikanpäällä. Teemme parhaat mahdolliset valmistelut, jotta matkan alkaessa voimme keskittyä itse pääasiaan eli luonnon tarkkailuun ja kuvaamiseen. Toimintamme lähtökohtana on myös yksilöllisyys ja pienet ryhmäkoot. Jokainen matka suunnitellaan erikseen ja ryhmäkoko määräytyy kohteen mukaan. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat myös yksilöllisten toiveiden huomioimisen. Vastaavasti voit kerätä ryhmän myös tuttavapiiristäsi ja pyytää tarjouksen joko omatoimiselle tai opastetulle luontomatkalle! 

Ilmoittaessasi kiinnostuksestasi matkalle saat paluupostissa tarkemmat ohjeet varauksen vahvistamisesta sekä matkan peruutusehdoista. Pääsääntöisesti järjestämme myös ennen matkaa myös ennakkotapaamisen, jossa voimme keskustalla matkakohteisiin liittyvistä erityispiirteistä ja oikeasta varustautumisesta. Matkoille lähtijät saavat valmistautumista helpottamaan myös seikkaperäiset vihkoset varustautumisvinkeistä, jotka on muokattu kunkin kohteen erityispiirteet huomioiden. Tarjoamme myös omatoimimatkailijoille mahdollisuuden ennakkotapaamiseen, jossa kohteiden erityispiirteet käydään rauhassa läpi ja keskustellaan kohteen ja vuodenajan mukaisesta varustautumisesta. Ennakkotapaamisissa on aina läsnä henkilö, joka tuntee esiteltävät kohteet omakohtaisesti. 

Suomen Kuvausmatkat Oy on valmismatkarekisteriin rekisteröity matkanjärjestäjä, jolla on Kuluttajaviraston edellyttämä vakuus valmismatkaliiketoimintaa varten. Rekisteröintitunnus: 46/12/Mj.


Kerromme mielellämme lisää matkasuunnitelmistanne!

Lisätiedot: info@kuvausmatkat.fi
+358 400 191 348 | +358 50 520 1827

Voit seurata matkojamme myös Facebookissa: www.facebook.com/kuvausmatkat 


Kuvausmatkoilla suosimme luonnonläheistä majoitusta paikallisissa ecolodgeissa. Diphlu River Lodge on sarvikuonoretkemme tukikohta Intiassa.  Kuva: Jouni Klinga

Matkainfo
backtotop