Asiakaspalvelu 9-18. Puh. 0400 191 348 | 050 520 1827

Patagonia ja Falklandinsaaret 26.1–13.2.2019

Varauslista täyttyy… Kysy lisää!
info@kuvausmatkat.fi

 

Andien jylhä vuoristo kutsuu kaikkia luonnonystäviä etelän alkukesän tunnelmiin Patagoniassa. Voit kokea henkeä salpaavat maisemat ilman pitkiä kävelymatkoja. Olemme tutkineet parhaat
 kuvauskohteet ennalta, joten tiedämme silti ennalta, mistä parhaat maisemat avautuvat niin aamulla 
kuin myös iltavalojen aikaan.

Yli kolmen kilometrin korkeuteen kohoavien terävien huippujen ohella vierailemme maailman suurimpiin
 kuuluvilla jäätiköillä ja metsästämme kameroilla milloin lentokyvyttömiä nanduja, milloin juhlavia andienkondoreita.

Argentiinan ja Chilen ohjelman jälkeen siirrymme Patagoniasta pingviinien ja albatrossien pariin –
vain harvojen vierailemille Falklandinsaarille. Yksilöllinen retkiohjelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja kuvata lintuyhdyskunnissa oman aikataulun mukaisesti ja ajattomasti.

Huom. Halutessasi voit tiedustella myös mahdollisuutta osallistua myös pelkälle Patagonian osuudelle! Tällöin matka-aika Suomesta on noin kaksi viikkoa.

  • Ei mainittu

Matkaohjelma 2017 pähkinänkuoressa:

26.1.2017 Lento Helsinki – Buenos Aires
27.1.2017 Buenos Aires. Vapaapäivä Buenos Airesissa tai retkeilyä kaupungissa.
28.1.2017 Lento Buenos Aires – El Calafate. Tutustumista El Calafaten ympäristöön.
29.1.2017 Los Glaciares -kansallispuisto, Perito Morenon jäätikkö. Koko päivän retki maailman ehkä kuvauksellisemmille jäätiköille, retkeen sisältyy myös mahdollisuus pieneen jäätikkövaellukseen.

30.1.2017 El Calafate, Argentiina – Torres del Paine, Chile. Ajomatkan aikana pysähtelemme kiinnostuksen mukaan kuvaamaan maisemia, maaseutuelämää tai erämaassa kulkevan tien varrelle sattuvaa elämää.  Iltaan mennessä saapuminen Torres del Painen kansallispuistoon.

30.1.–3.2.2017 Viiden päivän perusteellinen tutustuminen Torres del Painen kansallispuistoon, Patagonian upeimpaan kuvauskohteeseen. Tiedossamme ovat parhaat paikat niin andienkondorien, andienkettujen kuin koskisorsienkin löytämiseksi. Aamu- ja iltavaloihin hakeudumme puiston lähes epätodellisille maisemapaikoille. Ja mikä parasta, useimmat huippukohteet ovat saavutettavissa ilman suuria fyysisiä ponnisteluja.

Majoitumme aluksi puiston keskiosiin ja siirrymme sen jälkeen loppuajaksi puiston länsiosiin. Matkaan sisältyy myös risteily Grey-järven takana oleville kuvauksellisille jäätiköille. Kokemusten mukaan viisi päivää on lyhyt aika Torres del Painen vierailuun, mutta hyvin valmistellulla retkiohjelmalla ehdimme nauttia jo puiston parhaista elämyksistä.

3.2.2017 Torres del Paine – Puerto Natanales – Punta Arenas. Aamuvalojen jälkeen starttaamme kohti Magalhaesin salmea ja Punta Arenaksen kaupunkia. Vapaa ilta kaupunkiin tutustuen ja seuraavan päivän lentoon valmistautuen.

4.2.–11.2.2017  Lento Punta Arenas, Chile – Stanley, Falklandinsaaret. Kahdeksan päivän unohtumaton kiertomatka Falklandinsaarilla.

Siirrymme saarelta toiselle käyttöömme varatulla pienlentokoneella ja kohteissa majoitumme hyvätasoisiin mökkeihin. Tarkempi Kuvausmatkojen ohjelma Falklandinsaarille toimitetaan ennakkoilmoittautuneille. Majapaikkamme ovat aivan pingviiniyhdyskuntien vierellä, joka tarjoaa mahdollisuuden omien kuvaussuunnitelmien toteuttamiseen – tai leppoisaan lomanviettoon eteläisessä lintuparatiisissa. Kohteinamme on muun muassa kuningaspingviinit, valkokulmapingviinit, kalliotöyhtöpingviinit, patagonianpingviinit, etelänmerinorsut, merileijonat ja karakarat. Vierailemme myös endeemisten peukaloislajien kotisaarilla.

11.2.2017 Lento Falklandinsaaret – Santiago, Chile. Paluulentomme alkaa Mount Pleasantin sotilaslentokentältä iltapäivällä ja myöhään illalla saavumme Santiagoon. Vietämme yhden hotelliyön Santiagossa ennen jatkolentoa Suomeen. Halukkailla on mahdollisuus varata myös lisäöitä Santiagossa ennen kotimatkaa.

12.2.–13.2.2017 Lento Santiago – Helsinki. Saapuminen Helsinkiin.

 

 

 

Tutustu Hannu Rinteen kuvakoosteeseen syksyn 2013 matkasta, lintukuvaajan silmin nähtynä: >> Lue lisää

info@kuvausmatkat.fi

Suomen Kuvausmatkat Oy on rekisteröity valmismatkojen järjestäjä, Rekisteröintitunnus: 46/12/Mj.

Buenos Aires

El Calafate

Los Glaciares

Torres del Paine, Chile

Punta Arenas

Stanley, Falkland

Santiago

Klikkaa kuvaa ja katso lisää kuvia galleriasta!

Perustiedot

  • Chile * Argentiina * Falkland
  • Aika: 26.1.–13.2.2019
  • Kesto: 19 pv
  • Hinta: 7 740 eur
  • Valmismatkahintaan sisältyy turistiluokan reittilennot Helsingistä.

Jaa tämä Facebookissa!